Over mij

Mijn naam is Christiaan van der Laan. Ik ben opgegroeid in Earnewâld, waar ik, als ik maar even tijd had, op, rond of in het water te vinden was. Mijn vader komt uit de scheepsbouw en vanaf jongs af aan ging ik altijd met mijn vader mee. Als kleine jongen van 5 kon ik beter met een hamer dan met een puzzel overweg. De liefde voor de werkzaamheden binnen de watersport is me dus met de paplepel ingegoten. Naast reparatie en onderhoudswerkzaamheden bleef ook het water me trekken. Mijn eerste baan was zeilinstructeur, dit heb ik gedurende mijn schooltijd in de weekenden en vakanties met veel passie en plezier gedaan.

Na de middelbare school ben ik de opleiding voor sportdocent gaan volgen, maar toch bleef het water me trekken. Al snel was mijn bedrijf Het Kompas geboren. Steeds meer werkzaamheden voor Het Kompas zorgden ervoor dat ik steeds minder als sportdocent ging werken tot ik begin 2022 de keuze heb gemaakt om me volledig op het bedrijf te richten. Ik heb nooit spijt gehad van mijn besluit. Het is fijn om allerhande werkzaamheden aan boten uit te voeren.

Door de ervaring die ik heb opgedaan bij verschillende werkzaamheden en het grote netwerk van leveranciers en onderaannemers waar ik gebruik van maak, is Het Kompas een allround watersport bedrijf geworden. Wij doen ons uiterste best om jou als klant zo goed mogelijk te helpen je boot in de vaart te houden. We zijn niet tevreden met halve oplossingen en jouw tevredenheid staat voor ons voorop.

Reacties zijn gesloten.